Blog

Tu câtă apă bei ?

Tu știi care este necesarul tău zilnic de apă ? Poți te rog să-mi lași un răspuns în comentarii?

Citește tot articolul ca să afli care este necesarul tău de apă , zilnic și spune-mi dacă și tu erai în deficit.Aud foarte des , chiar și la tv, că este indicat să bem 2 litri de apa pe zi .

Este o generalizare și din păcate am mulți clienți care ajung să se deshidrateze pe termen lung , pentru că zilnic sunt sub necesarul lor fără ca ei să știe .

Majoritatea bolilor de metabolism pleacă din sistemul digestiv si din cauza acidifierii organismului .


Factorii principali ai acidifierii sunt stocarea de reziduuri metabolice și lipsa unui consum corect de apă.

Dar pe langă lipsa apei , mai apare și demineralizarea care apare odata cu scăderea ph-ului .

Imaginează-ți că ți se ia doar 99% din gunoiul menajer pe care îl generezi în casă . In doar câteva săptămâni , 1% din gunoiul rămas se va acumula atât de mult încât nu vei mai avea loc de el .

Același lucru se întâmplă în organismul nostru datorită faptului că ani de zile acumulăm o parte din reziduurile metabolice neeliminate la timp. Și așa apar bolile degenerative , care distrug țesuturile , organele , pe scurt întreaga sănătate.

Ceea ce vreau eu să-ți spun , este ca dacă încă nu ai neapărat un diagnostic , dar te simți mereu epuizat , obosit , ai dureri de cap , disconfort abdominal și/sau alte stări de disconfort , organismul tău este in continuă degenerare.


Tu ai capacitatea și poți să ajuți organismul să se regenereze. Intrebarea este: Tu vrei?

Vrei să te trezești fresh și să ai mai multă energie ?

Vrei să te simți bine pe durata intregii zile ?

Vrei să dispară toate stările de disconfort ?

  1. În primul rând , bea mai multă apă. Necesarul de apă al unui adult sănătos este de 0.04 x kg din prezent = cantitatea pe care trebuie să o consume zilnic un adult sănătos . Apoi se ia in calcul câte alimente și băuturi acidifiante consumă , cât efor fizic face , temperatura din mediul ambiental , etc

  2. Apoi , cumpără-ți un device care sa te ajute să îți măsori nivelul de hidratare . Dacă nivelul de hidratare nu crește odată cu creșterea consumului de apă , atunci este necesar să suplimentăm cu minerale care să ne ajute să avem un echilibru hidric . Dar nu luate la întâmplare și după ureche

  3. Mănâncă mai multe legume și fructe și mai puține alimente procesate

  4. Evită bauturile acidifiante care îți scad ph-ul și îți demineralizează organismul .

  5. Postul este un alt mod foarte bun de regenerare . Tu când ai ținut ultima dată post , cu gândul la sănătatea ta ? Despre post , un alt articol pe blog .


Astea sunt doar câteva etape prin care poți să aduci energie și sănătate in organismul tău .

Dacă vrei să știi și alte metode prin care poți să ai toate beneficiile enumerate mai sus , te rog să-mi scrii un email și revin cu recomandările necesare .

Te îmbrățișez, Gabriela