Blog

Este scump!!! În comparație cu ce?

Astăzi am primit un email care m-a inspirat să scriu acest articol pe blog, pentru că probabil mai sunt și alți oameni care au această părere! Sper ca acest articol să vă inspire!


Mesajul de pe email suna fix așa:

”Bună Draga mea am vrut sa ma înscriu la tine dar mi se pare prea scump.

Păcat... găsim si pe internet informații si produse mai eftine de slăbit.

O zii bună”

”dacă informația ar mai avea o valoare reală , Google ar cere bani pentru fiecare search”!

Asa este , găsești informații pe google mai ieftine . dar daca informatia ar mai avea vreo valoare în zilele noastre, Google ar cere bani pentru toate informatiile pe care ți le pune la dispozitie.


Deși trăim în era informației, oamenii sunt din ce în ce mai obosiți , mai bolnavi, mai triști , mai supraponderali , rata obezitatii a crescut inclusiv la copii, iar adulții sunt din ce in ce mai indiferenți când vine vorba de propria lor sănătate.Amândoi au aceeași vârstă . Modul cum își trăiesc viața , depinde de alegerile pe care le-au facut la momentul potrivit !Sistemul medical nu mai da 2 bani pe sanatatea oamenilor. Am văzut asta în ultimii doi ani !


Este un fapt real .


Când te-a intrebat ultima dată un medic ce mănânci , câtă apa bei , cât dormi , dacă dormi și te trezești odihnit(ă) , câtă mișcare faci ce emoții te încearcă pe durata unei zile ? etc


În urmă cu 15 ani dacă mergeai la medic primeai în primul rând sfaturi , recomandări și regim alimentar , abia dacă nu te simțeai mai bine după ce făceai o schimbare în alimentație , primeai rețetă de medicamente.

Astăzi pleci cu scoșa plină de medicamente și fără nici o recomandare pentru alimentație , deși calitatea mâncării este din ce în ce mai proastă!


Unii consideră că programul meu este scump! În comparație cu ce ? Despre acest program era vorba în email! Poți arunca un ochi inside să vezi despre ce este vorba.


Voi spune doar ce NU este programul meu ! și cui se adresează!


Programul meu este pentru TOȚI acei oameni care au inteles că este mai important să investească banii în ei decât să-i dea la medici mai târziu .


Totul pleacă din mindset . Nu poți aștepta alte rezultate având aceleași obiceiuri și aceeași mentalitate care te-a îmbolnăvit!

Programul meu NU este o dietă. Este un program de mentorare! Odată înscris(ă) în program , ai un mentor care te ghidează în fiecare zi , te ajută , te susține , are grijă și este atent la evoluția ta , are grijă de sănătatea ta .


Și DA , este posibil să fie scump în comparație cu o dietă gratuită de pe internet care îți aduce frustrări și dezamăgire când realizezi că nici asta nu a funcționat , iar tu ești din ce în ce mai obosit(ă) să mai încerci. O dietă vine cu restricții care pot provoca mari probleme de sănătate și carențe nutriționale , tocmai de aceea te simți epuizat(ă ) după 2-3 săptămâni , și renunți.90% din clienții mei declară asta , ca s-au simțit epuizați și obosiți după dietele pe care le-au urmat după ureche , că au avut dureri de cap , s-au constipat, etc


Programele mele sunt pentru oamenii asumați care chiar sunt pregătiți să treacă de la minciuna pe care le-o oferă o dietă de pe internet , la adevarata evoluție .


Am avut cliente care au încercat zeci de diete până au ajuns să conștientizeze că nu dietele sunt soluția .

Dacă te regăsești în acest scenariu , ai nevoie de un mentor nu de o dietă nouă .Programele mele nu sunt pentru oricine , asa este!


Nu mai lucrez cu oricine, pentru că timpul este foarte prețios și am ales să-l dedic doar oamenilor care își asumă responsabilitatea , oamenilor asumați și pregătiți să renunțe la scuze și să treacă la acțiune!


Apropos .... Dacă te duci la medic în Uk în sistemul privat , platesti minim 250 de lire pentru o consultație de 15 minute, doar ca să primești o trimitere la specialist (pentru că în aceste vremuri sistemul de stat este ocupat cu o gripă de mai bine de 2 ani), și pleci acasă fără să știi ce ai de făcut pentru sănătatea ta.


Doar cu banii luați. Fără o soluție.


Nu ai cum sa afli ceva real despre nevoile unui pacient în 15 minute . Și atunci ce soluții să-i dai ? Cum? Bazate pe ce ?


Dar oamenii se duc in continuare la medic si asteapta pilula magica care să îi vindece . NU EXISTĂ, ÎMI PARE RĂU SĂ TE DEZAMĂGESC .


Dacă ai norocul să obții o trmitere la un nutriționist prin sistemul de sănătate (care se presupune că este free , dar nu este , pt ca platesti taxe pentru asta ) , îți dă cateva sugestii și te trimite pe google să cauți rețete . Nu-ți face un plan personalizat nevoilor tale și nici nu iți răspunde zilnic la telefon sau la mesaje, dacă ai întrebări.


Si uite-așa ajungi acasă , dezamăgit(ă) și te afunzi în alte diete și te trezești consumând alte produse de slăbit și în definitiv , nu faci altceva decât să-ți bați joc de timpul tău , de sănătatea ta , de corpul tău și chiar și de banii tăi , pentru că vei plăti mai mult la medic după atâtea diete eșuate , decât pe un program care să te învețe ce este potrivit pentru tine , pentru metabolismul tău .


Nu zic să nu mergi la medic pentru cazuri de urgență! Nu asta spun! Să nu se interpreteze greșit.


Serviciile de calitate care iti garanteaza rezultate costă timp în primul rând . Mi-a luat ani de zile de studii si research să pun cap la cap un program atat de complet care sa aduca rezultate 100% .


Eu sunt de multe ori în telefon cu clienții mei în timp ce-și fac cumpărăturile și nu știu ÎNCĂ ce anume să cumpere sănătos. Asta costă pentru că timpul meu este extrem de prețios și nu pot să-l fac cadou oricui.


Programul acesta la care face referire doamna de pe email costă DOAR 9 lire pe zi . Este cel mai accesibil program de piață dacă iei in considerare toată valoarea pe care ți-o oferă acest program. Il poți vedea aici.

Este scump să ai acces ZILNIC la un specialist pentru doar 9 lire pe zi ?

In plus, grupul în care se desfașoară acest program rămâne deschis pe viață, oricând poți să reiei și să parcurgi ce ai nevoie din acest program .


Nu mai zic de faptul că primești si banii înapoi dacă aplici zilnic ce primești în program , și nu ai deloc rezultate.


Câți medici ți-au dat banii înapoi cand ai avut o problemă pentru care ai plătit și nu te-au ajutat ? Doar întreb.


Vezi ? asta zic. Nimeni nu-și asumă responsabilitatea în ceea ce te privește , deși platești sute de lire pe consultații doar ca să primești o rețetă sau o trimitere către alt specialist care te trimite la alt specialist și tot așa.


Dacă te-ai regăsit chiar și pentru o clipă în mesajul primit de mine pe email , înainte să mai spui vreodată că un serviciu este scump analizează valoarea pe care ți-o oferă acel serviciu sau acea persoană pe care o platești.

Analizează rezultatele personale și ale clienților ei. Este acea persoană o inspirație? Te inspiră să faci ceva mai bine pentru tine ? Rezonezi cu ea ? Ce spun clienții despre ea ?


Și te mai povoc să-ți mai pui câteva întrebări , eventual privindu-te în ochi:

  • Cât valorez eu și cât merit să investesc în mine ?

  • Cât valoreaza sănătatea mea de azi ? Dar cea de mâine?

  • Cât merită și cât valorează copiii mei ? Dar sănătatea lor?

  • Ce moștenire le las copiilor mei? cand spun moștenire nu mă refer la bani sau lucruri materiale ci la obiceiuri sănătoase care să-i ajute să se dezvolte armonios și să fie niște adulți sănătoși .

Răspunde sincer la aceste întrebări . Nu pentru mine. Pentru tine și viitorul tău!


În speranța că acest articol ți-a adus măcar o clipă de conștientizare , îți mulțumesc pentru timpul acordat și îți doresc multă sănătate!

Cu drag , Gabriela Miu Rinja - Specialist în nutriție metabolică și științele nutriției.