Blog

Detoxifierea și Regenerarea

Invațā să îți tratezi corpul ca pe un Templu!


Pentru că sunt frecvent întrebată, voi relua discuțiile despre detoxifierea organismului, pe care le voi expune pe larg aici.


Detoxifierea nu este un tratament ci este un proces prin care, cu anumite procedee naturale, ajutăm organismul să elimine cauza ascunsă care a generat o boală sau a dezechilibrat buna funcționare o organismului.Este un proces care începe cu fiecare aliment pe care îl bagi în corpul tău zilnic și sub nici o formă nu trebuie aplicată după ureche sau pe bază de produse ”minune” recomandate de agenți de vânzări al căror scop precis este comisionul oferit de către compania de network marketing.

Detoxifierea alcalinizează, revitalizează şi regenerează organismul inclusiv la nivel celular. Prin intermediul ei, organismul se curăță de reziduri, elimină deşeurile acumulate, depozite sedimentate de grăsime, depozite de toxine, substanțe chimice, mucozități şi inclusiv paraziți nocivi.


De ce ar trebui să apelăm la un astfel de proces?


Prin alimentația zilnică adoptată în ultimii ani de foarte mulți oameni și printr-o aglomerare zilnică cu alimente improprii sănătății, organismul este supraîncărcat de substanțe chimice (aditivi alimentari, pesticide, insecticide, coloranți artificiali, conservanți), care mai de care mai periculoase pentru organele noastre responsabile cu metabolizarea acestor substanțe, şi nu mai pot fi eliminate din corp în mod natural.


Oamenii nu mai țin post, nu mai fac mişcare, s-au îndepărtat mult de la legile naturii care ne guvernează viața.


O altă greşeală colosală pe care o fac oamenii moderni în ultimii ani, este suplimentarea alimentației cu "vitamine" sintetice.


Suplimentarea valorii nutritive a organismului prin consumul de suplimente chimice artificiale, nu va face decât să dezechilibreze şi mai tare reacțiile chimice care se produc în organism, și să afecteze grav procesul natural de metabolizare. De aceea, este recomandat din ce în ce mai des acest procedeu de detoxifiere (atent controlat), care poate să difere de la caz la caz. Detoxifierea este cheia de aur. Ea aduce o stare de bine, energie, vitalitate și sănătate.

O detoxifiere corectă se face atent monitorizată de un specialist, și nu trebuie să conțină nicio substanță sintetică. Totul se rezumă la alimente vii, în stare naturală (crude sau ușor gătite , după caz ), corect combinate și aplicate.


Fiți sinceri cu voi şi cu corpul vostru. Aveţi grijă de sănătatea voastră şi învățați să preveniți boala.


Un program de regenerare trebuie să fie 100% personalizat , iar tot procesul să fie monitorizat de către un specialist pentru că un astfel de program vizează in special un pas spre sānătate şi spre evoluţia ta.


Este foarte important să faci schimbări zilnice (chiar si 1%) dacă vrei să ai rezultate.

Indiferent de obiceiurile pe care le ai , rezultatele se vor vedea în timp. De tine depinde dacă ai obiceiuri bune sau mai putin bune. Rezultatele vor fi doar ale tale. De tine depinde daca vei avea rezultate bune sau vei regreta timpul care a trecut.


Când ar trebui să urmezi un astfel de proces?


Cu toții știm că mediul urban în care locuim este din ce în ce mai poluat, iar mâncarea din unele supermarket-uri, din ce în ce mai aditivată și plină de chimicale. Tocmai de aceea, ar trebui să conștientizăm că sănătatea noastră stă doar în mâinile noastre și să facem schimbări pe termen lung. Începând cu alimentația, mișcarea în aer liber, odihnă corespunzătoare și relațiile cu cei din jur. Toate astea contribuie la sănătatea noastră pe termen lung.

Este primordial să dăm organismului un repaus măcar de 2 ori pe an, timp în care să ne hrănim sănătos, să ne odihnim mai mult și să facem mișcare în aer liber chiar dacă ne simțim bine și nu avem niciun disconfort.


Care sunt cele mai comune simptome și afecțiuni prin care organismul ne anunță că are nevoie de o pauză și pe