Profil

Data înscrierii: 26 sept. 2019

Despre

Numele meu este Gabriela Miu Rinja , nascuta in luna august a anului 1974 in Romania, locuiesc in prezent in UK si vreau sa va povestesc pe scurt despre mine si cum am devenit specialist in nutriție metabolică.

Am avut o copilarie simplă și frumoasă (prin comparație), în care am crescut si am fost educata atat de parinti cat si de bunici ca trebuie sa mancam sanatos , sa ne spalam pe maini , sa facem miscare (copilaria mea a fost in mare parte in curte afara , fara tablete sau jocuri pe pc ) sa fim buni cu ceilalti si sa nu facem niciodata rau .

        Consider ca viata mea a inceput cu adevarat in 1997 cand in urma unui soc anafilactic si a unei come de 3 zile , m-am trezit un alt om . Un om cu nevoi speciale din punct de vedere medical , dupa cum sustineau medicii atunci. Sistemul meu imunitar era la pamant din cauza socului suferit si in urma unei doze foarte mari de cortizon si adrenalina care mi-a fost injectata de catre medici pentru a ma salva.

        In tot acest timp ,pentru ca devenisem foarte sensibila , din cauza sistemului imunitar foarte scazut , si aveam foarte multe alergii si reactii adverse urate la diverse alimente , medicii mi-au instituit tratamente peste tratamente , am facut teste peste teste , perfuzii cu vitamine si minerale fara ca organismul meu sa le asimileze sau sa mi se imbunatateasca starea de sanatate . Am ajuns in situatia de a-mi fi teama sa mananc , pentru ca orice mancam (cumparat din comert) imi cauza reactii alergice , insuficienta respiratorie si ajungeam din nou la spital. Imi cadea parul , unghiile mi se exfoliau , mi s-au cariat dintii , eram lipsita de energie , eram apatica si nu aveam nici un chef de nimic, eram anemica si lesinam des . Am avut infectii de tot felul pe care medicii se chinuiai sa le trateze (fara antibiotic) pentru ca eram alergica si la antibiotice ,starea mea de sanatate se inrautatea constant , eram dependenta de antihistaminice , insa nimeni nu mi-a schimbat alimentatia , absolut nimeni nu mi-a dat sfaturi despre nutritie ca sa-mi rezolv toate aceste probeme intr-un mod natural .

        Misiunea mea este sa impartasesc cu voi tot ce pe mine ma face fericita si sa va ajut , daca aveti nevoie sa gasiti echilibrul pe care eu si pacientii mei l-am gasit .

G
Gabriela Miu-Rinja

Gabriela Miu-Rinja

Admin
Mai multe acțiuni