Copy of Untitled.png

Am deschis înscrierile pentru programul de 6 săptămâni 
“Cum să scapi de celulită in 3 pași simpli"

CURS ONLINE DE 6 SĂPTĂMÂNI CU ACCES PE VIAȚĂ ȘI GRUP DE SUPORT!!!!

Te poți înscrie la acest preț special până la expirarea cronometrului!

Am creat acest curs într-un mod atât de detaliat și simplu încât orice femeie să poată avea  rezultatele mult dorite la finalul cursului.

 

Descoperi toate acele tips and tricks legate de cum funcționează organismul tău , ce nevoi reale are și cum poți să ai grijă de el pe termen lung fără prea mare efort . 

 

Ca să ajungi cea mai bună variantă a ta, trebuie doar să urmezi pașii cursului.

Vizionează video-ul de mai jos ca să afli cum o să te ajut să devii cea mai bună variantă a ta

Înscrierile la curs se pot face până cel târziu la data de 25  iunie 2021, urmând ca din 1 iulie 2021 să începem călătoria. 

 

Profită acum de această oportunitate, și începe să fii stăpână pe propria ta sănătate..

Untitled design (2).png
198831941_768194300511015_64251856107542

Cu un proces bine implementat, 
șansele de succes sunt garantate!

Dacă ai ajuns aici, cel mai probabil ai parcurs deja cursul gratuit oferit în grup, asta înseamnă că ești în locul potrivit.

 

Ai nevoie doar de voință și perseverență pentru a deveni cea mai bună variantă a ta. Însă am simplificat atât de mult procesul, încât te voi învăța inițial cum să-ți dezvolți abilitatea de a nu mai pierde această voință de care majoritatea femeilor se plâng . 

 

Ai avut vreodată o minimă intenție de a începe o dietă sau un program de alimentație cu scopul de a scăpa de celulită ? Sau efectiv nu știi cum și de unde să începi? Sau ai deja o idee dar ești confuză și simți că îți pierzi prea repede ambiția? 

 

Acest curs  și informațiile pe care ți le ofer în curs nu te vor face să devii fitness model  peste noapte. Nu este o “pastilă minune” care te scapă de celulită peste noapte , dar este metoda prin care te transformi cu minime eforturi și înveți cum să nu mai ajungi vreodată în situația în care te afli acum . 

 

Dacă vrei să scapi de celulită și să porți cu încredere fuste mai scurte sau un costum de baie, oferă-mi încrederea și aplică informațiile pe care le-am pregătit în acest program astfel încât implementarea lor să-ți poată aduce rezultate imediat, să îți demonstrezi ție că merge, ca mai apoi să continui și să transformi asta într-un stil de viață sănătos.

Ce trebuie să faci pentru a avea rezultatele pe care ți le dorești?

Pasul 1 - Te înscrii la curs până cel târziu la data de 30 iunie 2021, ora 23:59, urmând ca pe 1 iulie să începem cursul.

Pasul 2 - Să dedici zilnic cel puțin o oră aplicând pașii din cadrul cursului.

Pasul 3 - Repeți și continui procesul pentru a ajunge la nivelul dorit.

Te poți înscrie la acest preț special până la expirarea cronometrului!

Ce primesc dacă mă înscriu  în program?

poza carte1.jpeg

Ți-am pregătit soluții pentru: 

 

 • Cum să aplici corect strategia simplă (pe care ți-am predat-o în cele 4 module) și  pe care eu  și clientele mele o folosesc zilnic ca să ajungă la rezultate excelente în mod constant.

 

 • Cum să scapi de bagajele emoționale care te trag în jos, și de rușinea pe care o simți față de prieteni, părinți și societate în general atunci când eșuezi sau când nu reușești să faci ceva, sau și mai rău când vrei să faci ceva diferit și ți-e teama că vei fi judecată de cei din jurul tău. 

 

 • Cum să treci peste fricile pe care le ai - cea de eșec și cea de succes. De cele mai multe ori, nu începem să facem schimbări de frica eșecului ( vor râde de mine dacă nu reușesc) sau chiar de frica rezultatelor pentru că nu știi să te identifici cu noua femeie care vei deveni. 

 

 • Cum să îți combini corect alimentele pentru a nu mai crea dezechilibre la nivel digestiv sau chiar și hormonal.

 

 • Cum să-ți gestionezi corect un jurnal alimentar și să-l transformi în cel mai bun prieten al tău. 

 

 • Cum să te prioritizezi, să te pui pe primul loc și să te iubești, fără să-ți fie frică de ceea ce vor spune ceilalți, fără să fii acuzată ca ești egoistă . 

 

 • Cum să-ți faci o relație sănătoasă cu mâncarea și cum să recunoști alimentele care îți fac rău și-ți distrug sănătatea . 

 

 • Cum sa te hidratezi corect și ce sa nu faci ca să riști o deshidratare chiar dacă bei apă multă . 

 

 • Cum să iubești să mănânci vegetale și crudități. 

 

 • Cum să-ți repari flora intestinală.

 

 • Cum să nu mai sari peste micul dejun oricât de grăbită ai fii 

 

Si multe alte tehnici 

 

Vei primi:

 

 • Concept holistic de vindecare - Meniu controlat și calculat de mine pentru fiecare zi din cele 6 săptămâni. Valoarea la preț întreg fiind de 550 de lire sterline pentru cele 6 săptămâni.

 

 • Rețete atent alese pentru a ajuta corpul să scape de toxinele acumulate care fac celulita atât de vizibilă. Majoritatea create de mine, valoarea lor fiind de 97 de lire sterline. 

 

 • Plan de sport cu exerciții simple și ușoare care pot fi făcute acasă din confortul casei tale și nu doar atât, dar ți le voi explica prin video în care îți voi arăta cum să le faci corect. Valoarea la preț întreg fiind 500 de lire pe lună.  

În plus am și niște super BONUSURI pentru tine, pe care le primești GRATUIT când te înscrii în program:

 

Vei primi toate aceste cărți în format PDF online!

 

Cum să trăim sănătos fără toxine - Robert Morse

 

Manual de nutriție pentru o viață sănătoasă - valoare de 65 de lei 

Secretele plantelor - Vindecări miraculoase - Maurice Messegue și Michel Bontemps

O carte de 490 de pagini  extraordinar de prețioasă care în librării costă în jur de 50 de lei. 

Un ghid de reechilibrare hormonala, scris de mine, pe care încă nu l-am tipărit și tu vei fi prima care se va putea bucura de el 100% gratuit . 

poza carte 2.JPG

Te poți înscrie la acest preț special până la expirarea cronometrului!

Oricine își poate dezvolta un un OBICEI NOU cu un minim efort

Prin intermediul programului vei începe să lucrezi pentru versiunea ta nouă  în ritmul tău și luând fiecare detaliu pas cu pas încât să ajungi să fii propriul tău stăpân pe sănătatea ta . 

De-a lungul celor 6 săptămâni de program vom parcurge împreună toate etapele prin care trebuie să treci ca să ai succes.

 

Pe lângă asta ai acces la toate informațiile din curs, pentru tot restul vieții tale. Vei rămâne în grup alături de comunitatea în care ai creat conexiuni. 

201271599_10158312511099077_4555336398175947964_n.jpg

Ce face programul meu să fie așa special?

Păi este structurat în așa fel încât să te ducă foarte rapid acolo unde ai visat!

Te mai întrebi încă dacă merită investiția?

Cred că avantajele acestui curs sunt enorme. 

Îți prezint în continuare misiunea mea:

 

În primul rând te ajut sa nu îți irosești cel mai prețios lucru din viața ta, TIMPUL.  O să ai toată informația pentru a obține rezultate într-un singur loc. 

 

Nu va mai trebui sa pierzi tu timp sa cauți rețete, să stai să te gândești în fiecare seară: “eu ce să mai gătesc mâine“, să cauți pe Youtube exerciții de sport care nici măcar nu știi dacă ți se potrivesc, să te epuizezi gândindu-te la ce va fi mâine.

 

O să poți evita toate greșelile pe care eu și alții ca mine le-am făcut deja, îți pun la dispoziție toate resursele și uneltele de care ai nevoie ca sa înveți și să aplici zilnic, în ritmul tău, aceste schimbări. 

 

Acest curs este pentru tine dacă îți dorești într-adevăr rezultate pe termen lung, dacă te-ai saturat și ești obosită de atâtea încercări eșuate. 

 

Trăim vremuri incerte în care oamenii sunt speriați că se vor putea îmbolnăvi și că asta le va putea afecta sănătatea lor și a familiei.

 

Eu vin spre tine cu cea mai valoroasa “armă” - un plan bine pus la punct care să te ajute să înveți cum să devii atât de sănătoasă încât să nu te mai îmbolnăvești vreodată.  

Poți să faci asta chiar dacă lucrezi de acasă, poți să te muți la țară și să te bucuri de liniștea pe care o căutai de mult sau poți să-ți faci bagajele și să pleci în călătoriile pe care le visai și totuși să aplici programul acesta care să te ajută să ai un proces ușor și confortabil oriunde te afli. 

 

Voi fi alături de tine atât pe parcursul celor 6 săptămâni de curs cât și după aceea, în cadrul grupului de suport pe care deja îl pregătesc pentru tine. 

Untitled design (3).png

Ești pregătită sa  plătești doar 349  de lire pentru toate beneficiile programului care separat costă peste 1200 de lire

 

Și în schimb să nu-ți mai irosești timpul căutând mereu alte și alte soluții ? 

 

Înscrie-te Acum cât încă această ofertă de “Early Bird” mai este valabilă. Prețul nu va rămâne același până la sfârșitul înscrierilor.

 

Ai văzut care a fost atmosfera în grupul gratuit? Imaginează-ți care va fi atmosfera într-un grup mai intim unde ne vom conecta și mai mult timp de 6 săptămâni. Eu una sunt sigură că voi primii mult mai multe mesjae de genul:

1.JPG
Capture.JPG
2.JPG

Și nu uita că Ai Garanția cu Risc Zero - 100% Banii Înapoi

Am toată convingerea că acest program îți va aduce rezultate de îndată ce începi să aplici informația pe care ți-o ofer. Așa că dacă începi programul și nu ai rezultate în primele 14 zile (aceste zile începând în 1 Iulie) îți garantăm 100% banii înapoi.

Profită acum de această oportunitate, și vino alături de mine și îți promit că te voi învăța cum să scapi de celulită definitiv și să-ți rămână și timp liber să te bucuri de rezultate .

Te poți înscrie la acest preț special până la expirarea cronometrului!