Untitled design.png

Câștigă lupta asta interminabilă cu Celulita
chiar vara asta!

Fă chiar acum primul pas câștigător în această bătălie și află din ghidul de mai jos Care Sunt Cele 5 Categorii de Celulită și Cum să le Identifici!

După cum știm, primul pas într-o bătălie este cunoașterea adversarului. Așa că, tu cum te aștepți să câștigi lupta cu celulita dacă tu nu știi cu ce tip te lupți?

Introdu adresa de email și vei primi materialul gratuit direct la tine în inbox 

Descarcă ghidul și vei afla tipul tău în doar 5 minute!

Cine sunt eu să te învăț cum să scapi de celulită?

 

Eu sunt Gabriela Miu-Rinja și am 46 de ani.

Cu toate astea consider că viața mea a început cu adevărat acum 23 de ani, când în urma unui șoc anafilactic și a unei come de 3 zile, m-am trezit un alt om . 

Un om cu nevoi speciale din punct de vedere medical, după cum susțineau medicii atunci.

 

Sistemul meu imunitar era la pământ din cauza șocului suferit și în urma unei doze foarte mari de cortizon și adrenalină care mi-a fost injectată de către medici pentru a-mi salva viața.

În tot acest timp, pentru că devenisem foarte sensibilă din cauza sistemului imunitar foarte scăzut, și aveam foarte multe alergii și reacții adverse urâte la diverse alimente...  

 

Starea mea de sanatate se înrăutățea constant, eram dependentă de antihistaminice, însă nimeni nu mi-a schimbat alimentația, absolut nimeni nu mi-a dat sfaturi despre nutriție ca să-mi rezolv toate aceste probleme într-un mod natural.

 

Așa am început eu acest stil de viață sănătos, pe care l-am urmat încă de când aveam 23 de ani. Tot de atunci am acest scop de a ajuta cât mai multe persoane, deoarece pe mine m-ar fi ajutat enorm să am pe cineva alături în această călătorie nu tocmai ușoară.

DSC_1917_edited_edited.png
190221268_510398553485605_65132818109869
186551700_471820320572529_50077694254283
191888398_303572157969393_75935261993599

Totul fain frumos, iar apoi 2020 a venit peste noi cu surpize… La fel ca pe mulți alții , pandemia m-a afectat și pe mine din multe puncte de vedere dar mai ales din punct de vedere estetic.

 

Dintr-o dată viața mea s-a schimbat . De la faptul că nu mai puteam merge la sală să fac sport, pană la faptul ca a trebuit  să stau mult mai mult la calculator să muncesc online și chiar să învăț să muncesc online, deoarece nu mai puteam să mă întâlnesc cu clienții la cabinet. 

 

După 4 luni de pandemie, m-am speriat când m-am analizat puțin în oglindă. M-am îngrășat 6 kilograme și m-am umplut de celulită. 

 

Ce am făcut diferit? Am stat foarte mult pe scaun, lucru care mi-a afectat  circulația, am mâncat mâncare takeaway și fast-food aproape în fiecare zi, nu am dormit suficient, nu am mai făcut sport sau masaj.

Untitled design (2).png

Când am realizat ce făcusem, am spus, nu, asta nu sunt eu, munca este importantă dar mai presus de asta sunt EU și sănătatea mea. 

 

Am luat o pauza de la tot ce a însemnat stres și mi-am refacut programul în care prioritatea numărul 1 a fost sănătatea mea. 

 

Am început să urmez cei 3 pași pentru a scăpa de celulită și automat să elimin și cele câteva kilograme în plus. Exact pe 22 iunie după cum vezi în pozele de mai sus, am dat startul.

 

Am plecat în Iulie în Spania la o prietenă și zilnic, timp de 2 săptămâni, am alergat pe stânci și am înotat. Deși cum nu eram acasă, mâncam mai mult la restaurant, făceam doar alegeri  sănătoase . 

 

După 3 săptămâni de la schimbare arătam deja diferit, celulita se dusese aproape în întregime și cele 6 kilograme au fost eliminate.

 

Apoi am revenit acasă și deși sălile erau în continuare închise,  mi-am menținut rezultatele , având grijă la alimentație și făcând masaj la un salon profesionist.

 

Astfel că în Ianuarie, când am plecat în vacanță, am putut să mă bucur din nou de costumele de baie fără să-mi fie rușine să mă dezbrac ca și vara trecută. Deși am fost plecată 3 luni, nu am pus nici măcar 1 kg în plus, chit că, din când în când m-am răsfățat cu cate o prăjitură.

PS: După ce descarci materialul, vei primi o invitație pentru un grup gratuit în care îți voi dezvălui cei 3 pași pe care îi parcurg de fiecare dată când eu sau clientele mele avem nevoie să scăpăm de celulită. Te aștept cu drag!

Descarcă ghidul și vei afla tipul tău în doar 5 minute!
mockup-gabriela.png