Design fără titlu (6) (1).png

Gabriela Miu-Rinja

 

  • Diet metabolic specialist

  • Certified Personal Trainer

  • Food allergies  & intolerance

  • Healthy cooking / meal planning 

  • Diet and Detoxification

  • Elimination diets

DSC_1917_edited_edited.png

LOSE WEIGHT STUDIO

Găsește-ți echilibrul

Misiunea mea este să te ajut să te vindeci holistic,  prin alimentație și schimbarea tiparelor mentale și comportamentale pentru ca tu să fii în cea mai bună formă 24/7.

DSC_2070.jpg

Știi de ce a apărut

Lose Weight Studio?

Salut!

 

Eu sunt Gabriela Miu-Rinja și am 47 de ani.

 

Cu toate astea, consider că viața mea a început cu adevărat acum 23 de ani, când în urma unui șoc anafilactic și a unei come de 3 zile, m-am trezit un alt om . 

Un om cu nevoi speciale din punct de vedere medical, după cum susțineau medicii atunci.

 

Sistemul meu imunitar era la pământ din cauza șocului suferit și în urma unei doze foarte mari de cortizon și adrenalină care mi-a fost injectată de către medici pentru a-mi salva viața (spun ei).

În tot acest timp, pentru că devenisem foarte sensibilă din cauza sistemului imunitar foarte scăzut, și aveam foarte multe alergii si reactii adverse urâte la diverse alimente...  

.. medicii mi-au instituit tratamente peste tratamente, am făcut teste peste teste, perfuzii cu vitamine și minerale fără ca organismul meu sa le asimileze sau să mi se îmbunătățească starea de sanatate.

Îmi era pur și simplu teamă să mai mânănc, pentru că orice mâncam (cumpărat din comerț) îmi cauza reacții alergice, insuficiență respiratorie și ajungeam din nou la spital.

 

Îmi cădea părul, unghiile mi se exfoliau, mi s-au cariat dinții, eram lipsită de energie, eram apatică și nu aveam nici un chef de nimic, eram anemica și lesinam des.

 

Am avut infectii de tot felul pe care medicii se chinuiai să le trateze (fără antibiotic) pentru că eram alergică și la antibiotice (sunt dovada vie că poți vindeca corpul fără antibiotic)

 

Starea mea generală de sănătate se înrăutățea constant, eram dependentă de antihistaminice, însă nimeni nu mi-a schimbat alimentația, absolut nimeni nu mi-a dat sfaturi despre nutriție ca să-mi rezolv toate aceste probeme intr-un mod natural. Cu atât mai puțin, nimeni nu mi-a vorbit despre credință, despre puterea mentală cu care poți schimba lucrurile.

 

Când am primit verdictul ”vei mai trăi doar 6 luni”, am știut că sunt pe cont propriu. Astăzi sunt mai vie și mai sănătoasă decât oricând. 

Dorința  mea de a trăi și de a fii sănătoasă , m-a determinat să caut soluții reale , iar astăzi pot să te ajut și pe tine . 

DSC_1983 2.jpg

Cu ce mă ocup aici la Lose Weight Studio?

Pe scurt, te ajut să te vindeci de boli și să slăbești sănătos

doar prin alimentație și prin schimbarea  tiparelor mentale, eliminarea convingerilor care ne sabotează constant. 

Te Ajut Gratuit Prin: 

Video-uri Live (în comunitatea de pe Facebook) ca să mă poți întreba orice.

Articole de blog de calitate despre alimentație, obiceiuri, sănătate, regenerare și revitalizare, echilibru între minte și suflet și multe altele.

Cărți electronice, rețete și provocări gratuite.

Plus multe alte surprize :)

Untitled design (6).png
smartmockups_kl3nw4hb (1).png

Programe Premium și

Grupul Schimbă-ți Obiceiurile

Programe precum, 28-Day Challenge sau Scapă de Balonare în 14 Zile și multe altele

Grupul de Facebook destinat celor interesați de un stil de viață sănătos și  dispuși să-și schimbe obiceiurile pe termen lung(găsești linkul grupului aici )

Sesiuni LIVE săptămânale în care îți răspund la orice întrebări ai.

Consultață 1-1 și

Program de Nutriție Personalizat

Ai nevoie de toată atenția mea?

Apasă pe butonul de mai jos și vezi care e primul pas. 

DSC_2018.jpg